Velkommen til nytt designteam

Vi ønsker et nytt blod av designteam velkommen inn i Hunter.Et team med en dristig og innovativ visjon og sammen med sin sofistikerte erfaring innen design, spesielt vesker, som gjør oss trygge på å tilfredsstille våre kunder med å møte deres ulike krav.
Nylig, på forespørsel fra våre faste kunder, er vi i utvikling av en serie skolesekker (https://www.hunterbags.com/school-backpack/) og snart vil den bli lansert og satt i produksjon.For mer av det tilpassede designet, ta gjerne kontakt med oss, og la oss nå se litt på hva vi har her.

Velkommen til nytt designteam
Velkommen til New Design Team -2

Trenger du flere lommer?Dette med seks utvendige lommer og en skjult lomme bak vil garantert møte standarden din og pluss en innvendig glidelåslomme som kan holde det lille tilbehøret ditt trygt.

Kvinner Cabriolet Tote Dagsekk Laptop Ryggsekk Wide Top Åpen College School Travel Casual Bag

Velkommen til nytt designteam -3
Velkommen til nytt designteam -4

En ryddig og kortfattet designkode gjør at denne vesken passer godt til ulike bruksscenarier.Dessuten lar den innebygde USB-portdesignen deg enkelt lade mobiltelefonen ved å koble til en strømbank uten å åpne ryggsekken mens du er på farten.

Ryggsekk for menn/kvinner, enkel reise laptop ryggsekk, 14 tommer vanntett skoleveske med trykk tilpasset logo

utendørs duffel-03.cdr
utendørs duffel-03.cdr

Hvis jeg må påpeke, er det lettvekten til denne vesken som tiltrekker meg.Komfortabel ryggdesign med myk polstring, gir deg maksimal ryggstøtte.Pustende og justerbare skulderstropper vil redusere trykket på skulder og nakke.Denne ryggsekken veier kun 0,9 LB, du vil føle deg lett når du bærer den.


Innleggstid: Des-07-2021