Ulike fiskepose med stor kapasitet for fiskere

Våren er den mest komfortable årstiden for fiskere for å fiske ved sjøen eller elven, ikke for kaldt eller for varmt.Det er viktig at du har en fiskepose med stor kapasitet til å holde fiskeagn og fiskeredskaper.Vi her har forskjellige stiler av fiskeposer for deg å velge din favoritt og mest passende.

Fiskeutstyr ryggsekk med 4 skuffer Stor vanntett redskapspose oppbevaring med beskyttende regntrekk og 4 utstyrsboks (khaki, svart og kamuflasje)

1
2

Denne er laget av nylon som er rivebestandig, ripebestandig, slitesterk, pustende, fuktsikker, glatt og komfortabel.Et regntrekk er festet til bunnen av ryggsekken, som bedre kan beskytte ryggsekken mot å bli våt.Skulderremmen, brystremmen og midjebeltet er alle justerbare design, egnet for menn og kvinner i alle aldre.Beltet kommer med to hurtiglommer som kan oppbevare nøkler, små strømbanker og andre daglige nødvendigheter.

3
4
5

Det er ikke bare en fiskebag, men også en bagasjepose for reiser, utendørssport, fotturer, fotturer, camping og ridning etc.

Fiskeutstyr-vesker Bærbar oppbevaringspakke for fiskeutstyr med 5 utstyresker for utendørs

6
7
8

Den veldesignede strukturen til denne modellen og multifunksjonelle lommer gir deg nok plass til en hel dag med fiske og gjør at agnene dine er enkle å finne.

Fiskeutstyrsposer – Store saltvannsbestandige fiskeposer – Oppbevaringsposer for fiskeutstyr

9
11
10
12
en
b
c

Du kan se fra bildene at denne fiskevesken har et stort midtrom for å oppbevare redskapsbokser og utvendige lommer for forskjellig bruk.Den har totalt fem lommer innvendig og utvendig, inkludert tre taklebokser.Hvis du ønsker å fiske på en økonomisk måte, vil du bli imponert over kapasiteten og funksjonaliteten til denne redskapsvesken.Våre myke sidetakkelvesker vil raskt bli din favoritt og mest funksjonelle veske.

Camo multifunksjonell fiskeutstyr verktøypose;Stor fiskeutstyr ryggsekk oppbevaring med 4 skuffer utstyr boks

d
e
f
g
h

Høydepunktene i denne imponerende fiskevesken er at hele fiskeutstyrsryggsekken er delt inn i 11 uavhengige rom med høykvalitets SBS-glidelåser, den unike komponentdesignen hjelper rommene til å være 18 relativt adskilte små områder totalt.Denne utsøkte funksjonen gir deg nok plass til å klargjøre alle gir og nødvendigheter.

Fiskepose med stor kapasitet Multifunksjonell lokkebokser med fiskeutstyr Utendørs midjevesker Fiskebokser Tangoppbevaring

Jeg
k
j
l

Alle de ovennevnte fiskeveskene kan også fungere utmerket som slengskuldervesker, håndvesker, fiskeredskapsbokser, campingvesker, jaktvesker, tursekker eller reisevesker.


Innleggstid: 11-apr-2022